تحصیل در استرالیا
تحصیل در استرالیا و هزینه های زندگی و تحصیل در استرالیا سوال بسیار مهی است که هر شخصی قبل از اقدام به تحصیل در این کشور به آن فکر می کند. در این مقاله تلاش شده تا به این سوالات مهم پاسخ داده شود.
این مقاله در دوبخش برای شما تهیه گردیده است. بخش اول که نکات بسیار مهم و ضروری ای برای کسانی که متقاضیان تحصیل در استرالیا و نیوزیلند می باشند دارد و بخش دوم در مورد هزینه تحصیل در استرالیا و همچنین هزینه زندگی در استرالیا براساس اطلاعات سال ۲۰۱۸ از منابع معتبر آماده گردیده است. قطعا هزینه تحصیل در استرالیا با دیگر مخارج زندگی که شامل خوراک و اقامت نیز می باشد همراه است ، ما در این مقاله به این موضوع نیز پرداخته ایم. با ما همراه باشید.
۱۰ نکته طلایی برای تحصیل در استرالیا
هر یک از ما برای آینده خود اهدافی را مشخص کرده و برای آن برنامه ریزی می کنیم تا بتوانیم در حاشیه امن و به سرعت به آن برسیم. ممکن است یکی از اهداف مهم و اساسی زندگیمان تحصیل در دانشگاه های استرالیا و طی مدارج عالی و کار در یک شغل مناسب باشد. پس توصیه می کنیم قبل از هر اقدامی برای تحصیل در استرالیا این مقاله را مطالعه و چنانچه مفید فایده دانستید به دیگران نیز نشر دهید
۱. وضعیت روحی و عاطفی خود را بسنجید
چنانچه از لحاظ عاطفی بسیاراحساساتی هستید و دوری از خانواده و دوستان برای شما غیر قابل تحمل است، حتما قبل از هر اقدامی با یک روانشناس مشورت نمایید زیرا اگر نتوانید این مساله را حل کنید، در طول دوره تحصیلی فقط و فقط برای شما افسردگی و اضطراب بهمراه داشته و تاثیر بسیار زیادی بر روند تحصیل شما خواهد گذاشت.
۲. اهداف خود را از تحصیل در استرالیا دقیقاً مشخص نمایید
اهداف کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت خود را مشخص کنید.
حتماً در زمینه رشته تحصیلی مورد علاقه، دانشگاه و شهر محل تحصیل و شرایط زندگی و کاری استرالیا آگاهی خود را بالا ببرید.
می توانید با کسب مشاوره های دقیق از کارشناسان مجرب، اطلاعات کاملی از هزینه های زندگی و تحصیل در دانشگاه مورد نظرخود در کشور استرالیا و تطابق آن با تمکن مالی خود با آگاهی کامل تصمیم بگیرید.
۳. وضعیت نظام وظیفه تان را بررسی نمایید. (مخصوص آقایان)
اگر خدمت نظام وظیفه را گذرانده اید، خوش بحالتان شما می توانید با خیال راحت برای تحصیل در استرالیا اقدام نمایید.
چنانچه هنوز مشمول خدمت نظام وظیفه نشده اید, می بایستی با کسب مشاوره از کارشناسان ما (بصورت رایگان) در این خصوص اطلاعات کاملی دریافت تا بتوانید با آگاهی کامل نسبت به تحصیل در استرالیا برنامه ریزی نمایید.
اگر مشمول خدمت نظام وظیفه هستید و یا در حال گذراندن آن می باشید, از سازمان نظام وظیفه در مورد وضعیت خود استعلام بگیرید.
۴. وضعیت مالی تان را بطوردقیق بررسی نمایید:
می توان بطور میانگین هزینه تحصیل در استرالیا ( زندگی دانشجویی ) برای یک نفر را بشرح ذیل در نظر گرفت:
هزینه تحصیل در استرالیا برای هر سال تحصیلی (دو ترم تحصیلی) حدوداً بین ۲۵ هزار تا ۳۵ هزار دلار استرالیا می باشد، که در برخی رشته ها به ۶۰ هزار دلار استرالیا هم می رسد.
هزینه بیمه درمانی ( اجباری) برای هر سال تحصیلی (دو ترم تحصیلی) حدوداً بین ۵۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار استرالیا می باشد.
هزینه زندگی در استرالیا از جمله محل اسکان، تغذیه، ایاب و ذهاب با وسائل نقلیه عمومی حدوداً بین ۱۵ هزار تا ۲۰ هزار دلار استرالیا می باشد.
لازم به ذکر است که مبالغ مذکور حدودی بوده و با توجه به مقطع و رشته تحصیلی، دانشگاه و شهر محل تحصیل و نیز سطح زندگی برای افراد مجرد و یا متاهل می تواند متغییر باشد. ( در ادامه همین مقاله بطور کامل به این موضوع پرداخته ایم )
۵. وضعیت کنونی و آینده تحصیلی خود را بررسی نمایید.
بایستی قبل هر اقدامی در ابتدا وضعیت کنونی شما شامل مقطع و رشته تحصیلی، معدل نهایی، مقالات، دانشگاه محل تحصیل و نظایر آن مورد بررسی دقیق قرار گرفته تا بتوان با جمع بندی موارد فوق و نیز علاقه مندی شما به رشته، دانشگاه و ایالت مورد نظرتان تصمیم مناسب بگیرید.
بررسی این بخش از کار نیازمند اطلاعات و تجربه بسیار می باشد و حساسیت بسیاری را در آینده شغلی شما دارد .
۶. سطح زبان خود را بررسی کنید
یکی از شروط مهم برای تحصیل در استرالیا داشتن مدارک زبان آیلتس آکادمیک و یا تافل با نمره مشخص برای هر مقطع تحصیلی می باشد.
برای تحصیل در دوره های قبل از پیش دانشگاهی (مدرسه و دبیرستان) داشتن مدرک زبان آیلتس آکادمیک با نمره حداقل ۵.۵ آیلتس آکادمیک مورد نیاز است ولی شرط لازم نیست که می توانید این مورد را با گذراندن دوره زبان تا ۱۰ هفته به ازای هر نیم نمره کاهش از ۵.۵ و قبل از شروع دوره اصلی در استرالیا جهت آمادگی برای حضور در کلاس ها اقدام نمایید.
اگر نمره لازم برای شروع به تحصیل در مقطع مورد نظرتان را ندارید، نگران نباشید شما نیز می توانید با داشتن حداقل نمره مورد نیاز، کسری نمره خودرا به منظور آمادگی حضور در کلاسها قبل از شروع دوره اصلی با گذراندن دوره زبان بر حسب نیاز در کشور استرالیا انجام دهید.
اگر مدرک زبان با نمره لازم را دارید خوش بحالتان، شما می توانید برای تحصیل در استرالیا اقدام نمایید ولی نکته مهم اینکه سطح زبان شما هر چند در سطح عالی هم باشد ولی بدلیل تفاوت لهجه ممکن است برای درک مطالب درسی در کلاس های درس با مشکل مواجه شده و افت تحصیلی برای شما بوجود بیاید. اما جای نگرانی نیست پیشنهاد می شود برای به حداقل رساندن این مشکل، چند هفته قبل از شروع ترم اول تحصیلی، دوره های زبان را در کشور محل تحصیل بگذرانید.
دانشگاه های استرالیا
اطلاعات کامل و جامع از دانشگاه های انگلستان را می توانید اینجا دنبال نمایید.
۷. وضعیت شغلی آینده تان را بررسی و هدف گذاری نمایید.
یکی از پارامترهای مهم در زندگی هر دانشجو روشن بودن وضعیت شغلی ایشان با توجه به انتخاب رشته تحصیلی در زمان بعد از فارغ التحصیلی می باشد. چنانچه قصد دارید پس از تحصیل شغل مناسبی در استرالیا داشته باشید حتما با مشاوران مجرب مشورت نمایید تا به شما راهنمایی های لازم در انتخاب رشته همسو با بازار کار در استرالیا را ارائه نمایند.
۸. جغرافیا , تقسیمات کشوری و وضعیت آب و هوایی کشور استرالیا را بررسی کنید.
با توجه به اینکه طبع افراد متفاوت است و قرار گرفتن آنها در شرایط آب و هوایی می تواند تاثیر زیادی برآنها داشته باشد. پس لازم است شرایط آب و هوایی استرالیا را بررسی نمایید:
برعکس کشورهای نیمکره شمالی، استرالیا گرمترین منطقه ی آن در شمال و سردترین منطقه در جنوب آن واقع شده و با توجه احاطه این قاره توسط دریا و وجود نواحی کوهستانی محدود، تغییرات آب و هوایی در آن بسیار کم است.
- در استرالیا فصول سال مخالف نیمکره ی شمالی است.
- در اکثر نواحی استرالیا مطبوع ترین فصل ها بهار و پاییزند،
- در ایالت تاسمانی تابستان مطبوع ترین فصل آن به شمار می آید.
- در سایر ایالت ها زمستان مطبوع ترین فصل آن به شمار می آید.
- شمال استرالیا که منطقه ی استوایی است: دو فصل بارانی (از نوامبر تا آوریل) و دو فصل خشک و کم باران (از می تا اکتبر).
- در جنوب استرالیا تقریباً تمام فصول دیده می شود: بهار (سپتامبر تا نوامبر) ، تابستان (دسامبر تا فوریه) ، پاییز (مارس تا می) و زمستان (ژوئن تا آگوست).
استرالیا پنجمین قاره ازنظر بزرگی می باشد و از شش ایالت و دو سرزمین یا قلمرو (territory) تشکیل شده است که عبارتند از:
- نیو ساوت ولز (NSW) یا ولز جنوبی جدید با مرکزیت سیدنی.
- کوئینزلند (QLD) با مرکزیت بریزبن.
- استرالیای جنوبی (SA) با مرکزیت آدلاید.
- تاسمانی (TAS) با مرکزیت هوبارت.
- ایالت ویکتوریا (VIC) با مرکزیت ملبورن.
- کوئینزلند (QLD) با مرکزیت بریزبن.
- قلمرو سرزمین شمالی (NT) با مرکزیت داروین.
- سرزمین پایتخت استرالیا (ACT) با مرکزیت کانبرا (پایتخت سیاسی).
۹. آشنایی با فرهنگ و سایر مواردی که می تواند شناخت کامل تری از استرالیا به شما بدهد.
در سال ۱۷۷۰ م. کاپیتان جیمز کوک دریانورد بریتانیایی، نواحی اطراف سیدنی در شرق استرالیا را اکتشاف و ثبت کرد.
جمعیت استرالیا در ژوئیه ۲۰۱۵ بطور تقریبی ۲۲٬۷۵۱٬۰۱۴ نفر بودهاست. استرالیا یکی از پایینترین ارقام میزان تراکم در بین کشور های جهان را دارا میباشد. کرانه جنوب شرق این کشور تراکم جمعیتی بیشتری نسبت به سایر نقاط دارد. یک سوم جمعیت کشور در ایالت نیو ساوت ولز و یک چهارم دیگر در ایالت ویکتوریا به سر میبرند.
در استرالیا دین از حکومت جدا بوده و طبق قانون، دین و مذهب آزاد بوده و هر کس میتواند آئینهای ویژه دینی خود را آزادانه پیگیری کند. در سال ۲۰۰۱، بیش از ۷۰٪ استرالیاییها خود را مسیحی معرفی کردهاند
بر اساس سرشماری سال ۲۰۱۱ حدود ۳۶ درصد مردم اصلیت خود را انگلیسی ذکر کردهاند. ایرلندیها ۱۰٫۴٪، اسکاتلندی ۸٫۹٪، ایتالیایی ۴٫۶٪، آلمانی ۴٫۵٪، چینی ۴٫۳٪، هندی ۲٪، یونانی ۱٫۹٪ و هلندی ۱٫۷٪ در رتبههای بعدی قرار میگیرند. تعداد بومیان در این سرشماری ۵۴۶ هزار نفر (۲٫۵٪) بود.
زبان رسمی کشور زبان انگلیسی با گویش استرالیایی است. اختلافات بسیار نامحسوسی در لهجه مناطق گوناگون وجود دارد.
استرالیا کشوری توسعه یافته با اقتصاد متکی بر بازرگانی و کشاورزی است. در میان قابل زندگیترین شهرهای جهان در سال ۲۰۰۸ به گزارش اکونومیست، ملبورن دوم، پرت چهارم، آدلید هفتم و سیدنی نهم بود. محصولات اصلی استرالیا نیشکر، پنبه، غلات و گوشت است.
بر اساس گزارش برنامه توسعه سازمان ملل متحد، استرالیا از نظر شاخص توسعه انسانی در سال ۲۰۰۶ سومین کشور توسعه یافته دنیا به حساب میآید.
استرالیا کشوری است که از مجموعه کشورهای مشترکالمنافع که دارای حکومت پادشاهی مشروطه است و بالاترین مقام سلطنتی بریتانیای کبیر یعنی ملکه الیزابت دوم ملکه این کشور نیز به حساب میآید. جانشین ملکه در این کشور فرماندار کل استرالیا است. شخص اجرایی اول در استرالیا نخست وزیر است که طی یک فرایند دموکراتیک انتخاب میشود و دولت را تشکیل میدهد.
احزاب عمده استرالیا عبارتاند از:
- حزب لیبرال استرالیا (محافظه کاری)
- حزب کارگر استرالیا (جنبش کارگری)
- حزب سبز (محیطزیستگرایی)
- حزب یک ملت
در کشور استرالیا هیچ اجباری برای خدمت وظیفه عمومی وجود نداشته و افراد برای عضویت و خدمت در ارتش مثل سایر شغلها حقوق دریافت میکنند.
با اسکان اروپاییان در استرالیا در قرن هجدهم میلادی، شیوه زندگی اروپایی به فرهنگ غالب استرالیا تبدیل شد. مهترین معماران، خانه اپرای سیدنی را ساختند.
شهر ملبورن به عنوان پایتخت فرهنگی کشور شهرت دارد.
استرالیا دارای پنج شبکه تلویزیونی هر یک با چند کانال در سطح ملّی است که برنامههای آنها در نواحی مختلف ممکن است متفاوت باشد. همچنین شبکههای تلویزیونی پولی زیادی در این کشور قابل دریافت است.
ورزش در استرالیا بصورت جدی و گسترده پیگیری میشود و به جزیی از سبک زندگی و فرهنگ مردمان آن درآمدهاست. استرالیا از مدال آورترین کشورها در بازیهای المپیک است. شهر ملبورن به عنوان پایتخت ورزشی استرالیا، همه ساله میزبان بسیاری از رخدادهای مهم ورزشی جهان است
استرالیا بخشی از بهترین محیط از نظر پوشش گیاهی است حیواناتی همچون کوالا و کانگورو و سگهای دینگو را دارد؛ حیواناتی که تنها دراین کشور ادامه حیات میدهند.